Patricia Hoogervorst en Sandra van Loenen van 2gether Teamcoaching verzorgen de workshops Verbindende Communicatie.

Wie kennis maakt met verbindende communicatie zal al snel ervaren dat privé en werkrelaties beter worden, dat het makkelijker wordt om je grenzen aan te geven en dat spanning of een dreigend conflict om te buigen is naar oplossingen waar iedereen blij van wordt.

Kortom; het draagt bij aan geluk. Daarom organiseren de Nieuwkoopse dames Sandra van Loenen en Patricia Hoogervorst van 2Gether Teamcoaching deze zomer in Nieuwkoop inspirerende workshops over hoe je verbindende communicatie toepast thuis of op je werk. 

De locatie van de workshops laten zij afhangen van het weer. Bij mooi weer gaan deelnemers een deel van de dag buiten aan de slag.

Data workshops

Dinsdag 13 juli
Dinsdag 20 juli
Dinsdag 27 juli
Woensdag 4 augustus

Tijd voor alle data: 10:00 uur tot ongeveer 16:30 uur (inloop vanaf 9:45 uur)
Prijs: 270 euro per persoon (inclusief BTW). Inclusief lesmaterialen, koffie, thee en een heerlijke zomerse lunch.

Tijdens de workshop maak je kennis met de basisprincipes en de vier stappen van verbindende communicatie. Ook leer en ervaar je hoe je deze kunt toepassen.

Info en aanmelden

Meer informatie is te vinden op www.2getherteamcoaching.nl/workshop-verbindende-communicatie of bel of mail dan even met Sandra of Patricia. Hun contactgegevens zijn te vinden op de website. Nu al enthousiast? Aanmelden kan via de contactpagina op de website.

ZIE OOK:
Patricia Hoogervorst en Sandra van Loenen werken vanaf nu samen: 2GetherTeamcoaching