Adverteren

De Nieuwkoper is een lokale nieuwswebsite voor de gemeente Nieuwkoop. Dagelijks lezen duizenden inwoners van de gemeente Nieuwkoop – en daarbuiten – de verschillende nieuwsitems op Nieuwkoper.nl. Adverteren in Nieuwkoop wordt hiermee onwijs interessant.

Advertentiemogelijkheden

Op De Nieuwkoper kan uw bedrijf of dienst op twee manieren onder de aandacht gebracht worden in Nieuwkoop. Dit kan via een banner of via een advertorial.

Bannering

Bannering is een goede manier om uw merk, bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Nieuwkoop. Een banner kan op verschillende posities op Nieuwkoper.nl geplaatst worden. Deze kan, indien dit gewenst, door linken naar uw website.

Advertorial

Een boodschap plaatsen op De Nieuwkoper? Dan is een advertorial hier de uitgelezen manier voor. Een advertorial verschijnt op Nieuwkoper.nl en blijft enige tijd op de homepagina zichtbaar.

Sponsoring

Steun De Nieuwkoper en word sponsor! Uw bedrijf wordt op elke pagina zichtbaar met een uitgelichte banner. Ook deze banner kan indien dit gewenst is doorlinken naar uw website.

Neem contact op

Adverteren via De Nieuwkoper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!