De Kleine Consultant heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor jongeren die een woning zoeken in Nieuwkoop in opdracht van Woning Stichting Nieuwkoop (WSN). Een opvallende eindconclusie: er blijken ‘kinderen’ met leeftijden van 35 en 42 jaar nog steeds bij hun ouders te wonen.

Dat het steeds lastiger wordt om een betaalbare woning te vinden in Nieuwkoop, bevestigt het onderzoek van De Kleine Consultant in opdracht van Woning Stichting Nieuwkoop. Afgelopen week presenteerde De Kleine Consultant de eindconclusie van hun onderzoek, waarin bleek dat ‘kinderen’ met leeftijden van 35 en 42 nog steeds bij hun ouders in Nieuwkoop wonen.

Lees ook: Albert Heijn opent deuren van vernieuwde winkel op het Reghthuysplein

Woning Stichting Nieuwkoop roept jongeren op die op zoek zijn naar een betaalbare woning hun communicatiekanalen in de gaten te houden: “Ben jij ook jong (tot 45 jaar)? En zoek jij ook een betaalbare woning? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram of onze website. Wij gaan ermee aan de slag en houden jullie op de hoogte!“, aldus WSN in een bericht op Facebook.