Winterfair bij Beijzonder Welkom

©Facebook Stichting Inversa

Bij Dagbesteding Beijzonder Welkom, een locatie van Stichting Inversa, aan de Nieuwveenseweg 49 in Nieuwkoop is zaterdag 27 november een Winterfair.

“Onze Winterfair is buiten. Daarom hebben we toestemming gekregen van de gemeente Nieuwkoop om het, met enkele aanpassingen, te laten doorgaan,” schrijft Beijzonder Welkom op haar Facebookpagina. “Onze gasten en vrijwilligers hebben heel hard gewerkt om heel veel leuke spullen te maken. Er zijn houten kerstbomen, -hertjes en -engeltjes en diverse andere werken te koop. Er zijn raadspelletjes en we verloten een kerstquilt. Naast de kramen van Beijzonder Welkom is er een kraam van Stichting Inversa. Verder is er een cadeaukraam en er zijn verse bloemen en kerstkaarten te koop.”

Muziek

Op een Winterfair hoort bijpassende muziek. “Onze eigen gitarist en het koor ‘Vrienden van het Levenslied’ uit Nieuwveen zorgen voor de muzikale aankleding.”

De fair is van 10:00 tot 16:00 uur en is gratis te bezoeken. Wel is een coronatoegangsbewijs nodig en de organisatie vraagt 1,5 meter afstand te houden. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van Beijzonder Welkom bij Firma Bodegraven.

De opbrengst wordt gebruikt voor uitstapjes en materialen voor activiteiten met de gasten.

Stichting Inversa

Stichting Inversa is een kleinschalig wooninitiatief met twee zorgboerderijen in de landelijke omgeving van Nieuwkoop en Woubrugge. Op de Inversa-locaties worden jongeren begeleid met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en autisme. Inversa heeft in totaal ruimte voor negentien bewoners, die verdeeld zijn over drie woongroepen.

www.beijzonderwelkom.nl

Bron: Facebook Stichting Inversa en Facebook Beijzonder Welkom


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?