Vrijwilligers steken de handen weer uit de mouwen zaterdag 19 februari tijdens de werkdag in IVN De Heemtuin aan de Kennedylaan 33a in Nieuwkoop. Een handje meehelpen, mag altijd.

Tijdens de werkzaterdag in januari zijn de vruchtbomen gesnoeid. In alle voorzichtigheid. Niet alleen moest gelet worden op de juiste snoeiwijze, ook op de sneeuwklokjes onder de boomkronen. De sneeuwklokjes stonden nog niet in bloei, maar de witte bloemknoppen waren al wel duidelijk zichtbaar. De bloei van de sneeuwklokjes is het begin van een langdurige periode van uitbundige bloei in de heemtuin.

Ook dit jaar belooft de heemtuin een heerlijke plek te worden om te genieten en te werken. Kom gerust eens langs. Om een rondje te wandelen en te genieten; dit kan elke dag van zonsopgang tot zonsondergang. Maar je kunt ook een handje helpen tijdens de werkzaterdag op 19 februari. Ook iedere maandag wordt er in de tuin gewerkt. Op zaterdag begint de club om 9:00 uur met koffie in De Stal. Informatie is te krijgen bij Peter Pieterse, via peter.tineke.pieterse@live.nl of 0172-576915. Of ga naar de website van de werkgroep.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).