Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Elk jaar is daar die grote vraag: welke veelbelovende ondernemer ontvangt dit jaar de Pluim van Verenigde Ondernemers Nieuwkoop? Ook dit jaar wordt er tijdens de Ondernemer van het Jaar verkiezing een Pluim uitgereikt aan een ondernemer ‘die een bijzonder jaar achter de rug heeft of veelbelovend dan wel innovatief bezig is’.

De Pluim van het jaar is volgens VON een aanmoedigingsprijs: “Een prijs van waardering voor een ondernemer die een groot compliment verdient”, aldus de ondernemersvereniging van Nieuwkoop op haar website.

Lees ook: 54 Nieuwkoopse bedrijven genomineerd voor verkiezing Ondernemer van het Jaar 2020

Inwoners die van mening zijn dat een specifieke ondernemer deze pluim verdient, kunnen een mail sturen naar info@vonieuwkoop.nl. Hierbij moet men aangeven waarom desbetreffende ondernemer voor de Pluim in aanmerking zou moeten komen. VON kiest vervolgens uit de aangemelde bedrijven in Nieuwkoop een winnaar.

Vorig jaar ging Susan Hijman van Studio Siam er met de Pluim vandoor. Naast de motiverende prijs ging zij naar huis met een werkbeoordeling van Hijdra.com, een sportabonnement van Sportcentrum Nieuwkoop en een fotoshoot van Arie Bon Fotografie.