Ondernemers maken kennis met en leren van elkaar in het Techniekhuis waar zij ook een kijkje nemen bij de TechniChallenge. ©Techniekhuisnieuwkoop.nl

De Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) verzorgt donderdag 21 april een avond voor alle bedrijven uit de gemeente Nieuwkoop waar ‘Innovatief Nieuwkoop’ zich presenteert.

Als ondernemer weet je als geen ander: ‘Stilstaan is achteruit gaan’. Daarom zijn ondernemers altijd bezig met hoe het beter, sneller, mooier en goedkoper kan. Ook bedenken zij nieuwe producten, kortom innoveren is het toverwoord.

Pitches

In een pitch van vijf minuten demonstreren tien bedrijven hun innovatie. Dat varieert van een ondernemer die een kauwgum op de markt brengt die sporters, studenten en automobilisten in staat stelt om uren lang topprestaties neer te zetten. Tot een slager die laat weten hoe hij het voor elkaar krijgt om slechts één soort varkensvlees te kunnen verkopen. Leer meer over vertical farming waarmee heel veel energie en arbeid wordt bespaard. Maak kennis met een ondernemer die zelf sportief begon met suppen en nu een internationale verkoop heeft in sup boards. Maak ook kennis met een ondernemer die een stamcafé ombouwde tot B&B en een ondernemer die klimaatpositief bezig is. En niet te vergeten, kom meer te weten over de nieuwe ‘TechNiChallenge’.

De dagvoorzitter stelt alle ondernemers die pitchen kritische vragen en brengt alle bedrijven op bijzondere wijze onder de aandacht.

Praktisch

De bijeenkomst is in het TechniekHuis Nieuwkoop aan de Teddingtonweg 2, een inspiratiebron voor jeugd voor een technisch en duurzaam Nieuwkoop. Ondernemers uit de gemeente Nieuwkoop kunnen zich aanmelden via www.vonieuwkoop.nl/agenda. VON verzorgt deze bijeenkomst met hulp van Ondernemersfonds Nieuwkoop.