Heel veel bedrijven op bedrijventerrein ‘De Olm’ in Nieuwkoop openen zaterdag 21 mei hun deuren tijdens de Open Bedrijven Dag. Dé gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen. Vol trots laten de ondernemers zien wat zij fabriceren, ontwikkelen, wat hun diensten zijn, repareren en verkopen.

Zo kun je bij VMS, die zich bezighoudt met verkoop en reparaties van verreikers, zelf testen hoe ver zo’n machine reikt en ontdekken wat voor een bak aan elektronica in zulke machines zit. Bij Omefa is te zien hoe een gezelschapsspelletje wordt gemaakt van gerecycled plastic. Bij Balvert Betonstaal wordt, naast hun productiemethode, getoond wat de mogelijkheden zijn om intern een opleiding te volgen. En hoe groot denk je dat het wagenpark van Wed. de Bruyn & Zonen is? Wat doet Kuijf Milieudiensten allemaal? En wist je dat er een groothandel in cadeauartikelen gevestigd is in Nieuwkoop?

Om de hoek

Met de Open Bedrijven Dag is te ontdekken wat de meer dan 120 bedrijven, gevestigd op dit Nieuwkoopse bedrijventerrein, doen. Een unieke kans voor iedereen. Van jong tot oud en van potentiële klant tot actief werkzoekende. Ook kunnen werknemers hun bedrijf laten zien aan familie en bekenden. Jongeren kunnen zich oriënteren voordat zij een studiekeuze maken en worden zich bewust van wat een bedrijf te bieden heeft. En dat allemaal om de hoek. Want wonen en werken in Nieuwkoop gaat prima samen; geen reistijden, geen autokosten, maar lekker op de fiets naar je werk.

Praktisch

De gezamenlijke bedrijven van De Olm, het TechniekHuis en de V.O.N. (Verenigde Ondernemers Nieuwkoop) verzorgen deze Open Bedrijven Dag. De open dag is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Ondernemersfonds Nieuwkoop. Naast veel te zien en te ontdekken, is er aan de inwendige mens gedacht. De Open Bedrijven Dag is zaterdag 21 mei te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur. Voor vragen en/of opmerkingen is een mail te sturen info@olm-nieuwkoop.nl.