Jong en oud uit gemeente Nieuwkoop kan meedoen met de prijspuzzel die De Nieuwkoper in samenwerking Nieuwkoop 750 jaar heeft gemaakt. Te winnen zijn drie leuke spellen.

In 2020 bestond het dorp Nieuwkoop 750 jaar. In dit kader werd een groot feestelijk jaar op poten gezet. Maar toen kwam corona. Het jubileumfeest een jaar uitstellen, bood helaas geen soelaas. Wel werd Slootkunst Nieuwkoop maakt het al 750 jaar georganiseerd. En de #Toekomststoel kreeg een plekje in Nieuwkoop.

In het Nieuwkoop 750-project zaten meerdere winacties voor de jeugd. Aan de kleurwedstrijd hebben verschillende kinderen meegedaan, de prijzen worden komende week uitgereikt. Maar de andere winacties vielen in het water. Deze prijzen zijn dus overgebleven.

En daarom hebben we een leuke wintergezinspuzzel gemaakt die jong en oud kan maken en waarmee je dus een spel kunt winnen voor het hele gezin.

Wat kun je winnen?

Er zijn drie prijzen te winnen:

1. La Cucaracula (van Ravensburger), een spannend bordspel over een vampier-kakkerlak die kabaal maakt. De spelers verjagen hem met licht en een katapult
2. Het Verboden Eiland, een populair familiespel waarin je moet samenwerken
3. Squirrels Go Nuts, een schuifpuzzel met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk

Hoe doe je mee?

Download de winterpuzzel via de rode balk hieronder. Print hem uit en puzzelen maar. Je oplossing en je adres kun je tot en met vrijdag 14 januari 2022 mailen naar info@nieuwkoop750.nl. Meedingen naar de prijzen kan alleen als je in de gemeente Nieuwkoop woont.