Waterlanders start met volleybaltrainingen voor allerkleinsten

Volleybalvereniging Waterlanders start zaterdag 23 oktober weer met de iniminivolleybaltrainingen. In totaal zijn dit negen trainingen voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Heren 1 op zaterdag. De trainingen zijn voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Bij Waterlanders is ook een minigroep voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze mini’s trainen iedere donderdagmiddag. “We vinden het ook leuk om de kinderen jonger dan 6 enthousiast te maken voor de sport”, geeft één van de initiatiefneemsters en minitrainster Madelon Droogh in aanloop naar de eerste training aan. “Veel kinderen hebben op 6-jarige leeftijd al een sport gekozen, we zullen daarom de jongere kinderen al eerder enthousiast moeten maken”.

De trainingen vinden op inloop plaats voor iedere thuiswedstrijd van Heren 1 van 15:30 tot 16:15 uur in de kleine zaal van sporthal De Steupel in Nieuwkoop. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Madelon Droogh via technischecommissie@waterlanders.nl. Je koopt voorafgaand aan de training een strippenkaart van 7,50 euro waarmee in totaal negen keer kan worden meegetraind.

Trainingsdagen

De trainingsdagen zijn: 23 en 30 oktober, 20 november, 22 januari, 5 en 19 februari, 5 maar, 9 en 16 april.

Kijk voor meer informatie op:

www.waterlanders.nl


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?