De winnaar van de spelletjesavond werd beslist tijdens een afsluitend potje tafeltennis. 

Nieuwkoop – Op vrijdagavond 15 september organiseerde de Evenementen Commissie van Waterlanders een gezellige openingsavond in Grand Café de Steupel. Zo’n veertig leden waren op het event afgekomen. Er werd opmerkelijk genoeg geen volleybal aangeraakt deze avond. “Dat doen we vooral om blessures te voorkomen. Juist om die reden hebben we leuke team- en strategische spellen bedacht om het nieuwe seizoen echt heel goed van start te kunnen gaan”, aldus Ruud Droogh die namens de EC verantwoordelijk was voor de invulling van de openingsavond. 

Teambuilding 

Verspreid door het Grand Café en op de tribune stonden acht spelletjes uitgestald die je in een duo afwerkte. De spellen waren gericht op teambuilding, vaardigheid in het gooien, coördinatievermogen en ook de kwaliteiten om drankjes te kunnen drinken werden getest. Omdat twee teams op een gelijk aantal punten waren geëindigd werd de winnaar bepaald tijdens een potje tafeltennis. Team Petra en Mark gingen er met de overwinning vandoor en ontvingen een heuse bokaal. Iedereen bleef ook na afloop van de spelletjesavond nog gezellig een drankje drinken in het Grand Café. “Heel erg leuk dat iedereen ook na afloop nog zolang blijft hangen, dat is alleen maar goed voor de teambuiling”, aldus Ruud die zelf ook al erg uitkijkt naar de eerste wedstrijden.  

Thuiswedstrijden op 22 september 

De meeste teams van Waterlanders starten deze week met hun eerste competitiewedstrijden. De eerste thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond 22 september. Vanaf 19u is publiek welkom bij de wedstrijden van Dames 7, Meisjes A, Heren 2 en Dames 1 in Sporthal de Steupel in Nieuwkoop.