Bas Bobeldijk van de Jumbo in Nieuwkoop verlengd de sponsorsamenwerking met de Waterlanders. 

Nieuwkoop – Volleybalvereniging Waterlanders en hoofdsponsor Jumbo Bas Bobeldijk hebben het lopende sponsorcontract wederom met drie jaar verlengd. De supermarkt uit Nieuwkoop blijft daarmee ook de aankomende drie jaar hoofdsponsor van de Nieuwkoopse volleybalvereniging.  

Zeer lokaal betrokken 

Jumbo Bas Bobeldijk is al sinds het seizoen 2014/2015 hoofdsponsor van de Waterlanders. Dit seizoen gaat de samenwerking dan ook de tiende jaargang in. Marieke van der Hulst van de Waterlanders sponsorcommissie laat weten erg verheugd te zijn met de contractverlenging. “Waterlanders en de Jumbo blijken al jaren een hele goede combinatie te zijn. Ook de samenwerking met Bas is altijd heel erg prettig. Je merkt dat hij onze vereniging een warm hart toedraagt en dat geldt niet alleen voor onze vereniging. Sinds de opening van zijn winkel in Nieuwkoop alweer vele jaren geleden is hij altijd lokaal zeer betrokken. Dat kunnen we erg waarderen”, aldus Marieke. 

Altijd blijven supporten 

Ook de supermarktondernemer kijkt uit naar de aankomende seizoenen. “Het enthousiasme en de leuke ideeën van de Waterlanders kan ik altijd erg waarderen. Ik vind het daarom erg leuk om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Tevens is er wel het besef dat het goed is om met deze laatste verlenging na deze lange periode mogelijk ook andere verenigingen ruimte te geven. Maar, ik zal de Waterlanders altijd blijven volgen en waar mogelijk blijven supporten.” 

Jumbo-geel 

Op zaterdag 4 november speelt Waterlanders de eerste MatchDay van het seizoen. Om 17u spelen in de kleine zaal van sporthal de Steupel Heren 1 en Heren 4 hun eerste thuiswedstrijden van dit seizoen op zaterdag. Voor de Communicatie Commissie van Waterlanders reden om de hal en tribune compleet in het Jumbo-geel te steken. “Ook heeft Bas nog een lekkere attentie voor alle bezoekers op de tribune om te vieren dat de samenwerking met onze hoofdsponsor is verlengd. Wij kijken er enorm naar uit!”