Sietske van Kan begon in 2007 met haar balletschool in Nieuwkoop. Die heeft zij op professionele wijze met veel passie ontwikkeld. Er zijn lessen voor alle leeftijden van peuters tot volwassenen.

De balletschool is aangesloten bij de Royal Academy of Dance, dit houdt in dat leerlingen van de balletschool les krijgen volgens de methode van de Royal Academy of Dance en diploma’s kunnen halen.

Op donderdag 5 mei vanaf 14.00 uur zal zij in het Parochiehuis niet alleen vertellen over haar school, maar ook zorgen voor een optreden van enkele leerlingen en de vertoning van de (verkorte) film Alice in Nieuwkoop die zij vorig jaar maakte. De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop en omstreken.

U moet zich vooraf melden door te mailen naar aanmelden@museumkomdrin.nl of bellen met Frits Horstmeier (06 20 46 94 61).
Een speciale uitnodiging geldt voor wie moeilijk de deur uitkomt. Wilt u komen maar heeft u vervoer nodig, dan kan Frits daarvoor zorgen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Parkeren is mogelijk op het terrein van de kerk.