Liefhebbers van verhalen en een lekkere lunch kunnen 10 juli hun hart ophalen in Bibliotheek Nieuwkoop. Zestigplussers kunnen dan gratis meedoen met een zomereditie van de voorleeslunch. 

Speciaal voor bezoekers van 60+ organiseert Bibliotheek Rijn en Venen de voorleeslunches: samen genieten van een mooi verhaal en een lekkere lunch. Tijdens deze editie op 10 juli leest Marlene van Steensel voor uit haar eigen boek. De lokale schrijfster neemt je mee op reis door het uitdagende landschap van haar jeugd en haar roman De Erfschat. Hierna geniet je van een gratis lunch en kun je gezellig napraten. 

Over Marlene van Steensel 

Afgelopen mei verscheen De Erfschat, debuutroman van Marlene van Steensel. Marlene verwerkte haar persoonlijke en professionele ervaring in de jeugdzorg met opmerkelijke verbeeldingskracht tot een roman. Prinses Laurentien nam het eerste exemplaar in ontvangst en De Erfschat kreeg al vele lovende recensies in de landelijke media. 

Informatie en reserveren 

Kijk voor meer informatie en gratis aanmelden in de online activiteitenagenda van de Bibliotheek Rijn en Venen: https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/