In 2006 begon Debbie aan de opleiding van allround nagelstyling via Magnetic Nail Design. In 2014 verhuist Debbie met haar gezin van Alphen aan den Rijn naar Nieuwkoop. Ook daar nog enkele jaren actief in haar salon aan huis waarna ze uitstap maakt naar Zevenhoven en vervolgens de kans kreeg van Rob Straver om een officiële salon te openen bij Robey’sGym.

Maar Debbie zit niet graag stil en zag meer kansen voor aanvullende diensten en schoonheidsproducten in haar salon. En besloot al snel om naast de nagels ook de opleiding voor Allround Browstylist en Lash Volume Lift te volgen om deze behandelingen toe te voegen aan haar palet in de salon.

Begin 2023 behaalt Debbie zelfs haar diploma Schoonheidsspecialiste. Als kers op de taart opent zij in augustus haar eigen salon en winkel aan de Kolfbaan. Natuurlijk heeft zij nu al spetterende openingsaanbiedingen in petto. Bovendien is inmiddels ook haar dochter Emma actief in de salon. Zij heeft de opleiding bij Mrs. Lashlift volbracht en neemt de behandelingen Lash Volume Lift voor haar rekening.

Dus kom langs vanaf 12 augustus en laat je verrassen door deze onderneemster en haar dochter. Het Hart van Nieuwkoop wordt hiermee weer aangevuld met een nieuwe salon en winkel.