Voor het allereerst is er binnenkort een openluchtbioscoop in Nieuwkoop. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september kun je onder de sterrenhemel genieten van twee films voor jong en oud. De Openluchtbioscoop is te vinden op de landijsbaan in Nieuwkoop.

Nog nooit eerder is er een openluchtbioscoop in Nieuwkoop geweest. De landijsbaan in Nieuwkoop zal twee avonden plaats bieden voor het kijken van twee prachtige films in de buitenlucht. Op 21 september draait Murder On The Orient Express en op 22 september De Grote Vriendelijke Reus.

Lees ook: Opnieuw Foodtruck Festival op Reghthuysplein

Via de website Cinemacirco.nl/tickets zijn er gratis toegangskaartjes te reserveren. Hierbij kun je aangeven of je zelf een stoel meeneemt of dat je er een wilt reserveren tegen een kleine vergoeding.

De landijsbaan is geopend vanaf 19.00 uur om te genieten van een lekker ijsje, bakje koffie of natuurlijk een bakje popcorn. De films starten op 20.15 uur. Tegenover de landijsbaan worden hekken geplaatst voor het stallen van fietsen. Parkeren van de auto kan het best op het parkeerterrein van Natuurmonumenten.