Op zaterdag 28 januari vindt hét gratis jongerenfestival plaats in Theater Castellum. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 11 t/m 15 jaar. Van 13:00 – 17:00 uur is er van alles te doen, van creatieve tot sportieve workshops. 

De workshops 

Op het festival staan er zes workshops op het programma: Street Art, Podcast, Spoken Word, Theater, Lasergamen & Archery Tag en Hiphop. 

Stel zelf het programma samen

Er zijn drie workshoprondes van 45 minuten. Jongeren kunnen zelf hun programma samenstellen door elke ronde een workshop te kiezen. Het festival wordt om 15:45 uur afgesloten op de dansvloer met een professionele DJ. 

Locatie en aanmelden 

Het jongerenfestival vindt plaats in Theater Castellum op het Rijnplein 1-3 in Alphen aan den Rijn. Meld je gratis aan voor de workshops op: https://bibliotheekrijnenvenen.nl/jongerenfestival. Aanmelden voor de afsluiting op de dansvloer is niet nodig. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.  

Create! Jongerenfestival is een samenwerking tussen Bibliotheek Rijn en Venen, Theater Castellum en Cultuurcoaches Alphen aan den Rijn.