Tulip Festival Nieuwkoop geannuleerd: “Moeilijk besluit”

tulip festival nieuwkoop coronavirus geannuleerd

Foto: Promomateriaal. © Tulip Festival Nieuwkoop

Tulip Festival Nieuwkoop gaat niet door: vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten om het evenement volledig te annuleren. In de periode van 11 april tot en met 3 mei stonden er veel verschillende activiteiten gepland in Nieuwkoop en omstreken. 

Leo Kooyman van Stichting Tulip Festival spreekt over een begrijpelijk, maar moeilijk besluit: “Begrijpelijk, maar voor ons als startende stichting een zeer moeilijk besluit”. Eventuele uitstel van het evenement zou niet mogelijk geweest zijn, gezien de tulpenvelden komende periode bloeien.

ZIE OOK:

Jumbo Nieuwkoop vanavond opnieuw te zien op televisie

Het annuleren is voor stichting zelf ontzettend jammer, maar de organisatie vindt het erger voor alle deelnemende organisaties en ondernemers. “Die hebben het nu al ontzettend moeilijk”.  De voorbereidingen van het evenement liepen al een lange tijd en deelnemende ondernemers waren erg enthousiast om mee te doen. “De boekingen van arrangementen en workshops kwamen net lekker op gang. Alles is nu geannuleerd, de gezondheid van iedereen staat voorop”, aldus Kooyman.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?