Over een week vindt de tweede editie van de Openlucht bioscoop Nieuwkoop plaats. Er worden twee films getoond op de Landijsbaan in Nieuwkoop: Bohemian Rhapsody en Sjakie en de Chocoladefabriek. Voorafgaand aan de film kunnen bezoekers genieten van een lekker hapje en drankje.

De inmiddels tweede editie van de Openlucht bioscoop Nieuwkoop staat weer gepland voor volgend weekend. Op vrijdag 12 april wordt Bohemian Rhapsody getoond, een interessante film die het verhaal van de Briste band Queen laat zien.

Een dag erna, zaterdag 13 april, is Sjakie en de Chocoladefabriek te zien. Deze grappige film vertelt het verhaal van een jongen die een bezoekje mag brengen aan de Chocoladefabriek van Willy Wonka.

Lees ook: 12 april t/m 12 mei 2019: Tulip Festival Nieuwkoop

De films worden gestart zodra het schemerig begint te worden, wat naar verwachting rond 20.00 uur zal zijn. Voorafgaand aan de films kunnen bezoekers genieten van een lekker drankje en diverse hapjes. Er zijn tickets nodig om toegang te krijgen tot de Openlucht bioscoop, die slechts € 3,50 kosten (inclusief stoeltje). Ze kunnen besteld worden op de website van Cinema Circo.