Jan Terlouw tijdens de prestatie van het boek ‘Voor altijd Jan’. ©Nieuwkoop 750

Het boek ‘Voor altijd Jan’ is zondag 29 november uitgereikt aan de inmiddels 90-jarige Jan Terlouw, oud-politicus en schrijver. Onderdeel van dit boek is brief van de Slootkunst ‘Nieuwkoop maakt het al 750 jaar’ organisatie.

ZIE OOK:
Jan Terlouw bekijkt Slootkunst expositie en onthult Toekomststoel

Jan Terlouw was in mei in Nieuwkoop om de #Toekomststoel te onthullen tijdens de opening van de Slootkunstexpositie met meer dan 150 kunstwerken. Ook bracht hij een bezoek aan het TechniekHuis in Nieuwkoop waar hij een interview gaf.

In het boek ‘Voor altijd Jan’ zijn negentig brieven geplaatst door mensen die iets hebben betekend in zijn leven. Hoe leuk was het dat de Slootkunstorganisatie ook een brief mocht schrijven. De brief is opgenomen in het boek met verder brieven van onder andere Dries van Agt, Sigrid Kaag, Youp van ’t Hek, Prinses Laurentien der Nederlanden, Boris Dittrich, Herman van Veen, Ed Nijpels, Matthijs van Nieuwkerk, Elco Brinkman, Rik Felderhof, Claudia de Breij en Twan Huys.

“En wij, Yolanda, Theo, Matthie, Ronald en Rob uit Nieuwkoop, staan dus ook in het boek”, schrijft de Slootkunstorganisatie trots op de Facebookpagina Nieuwkoop 750 jaar.

LEES OOK:
Annet Tersteeg maakt winnend ontwerp Toekomststoel

Tijdens de uitreiking vertelde Jan Terlouw over het boek ‘Hebzuchtgas’ en zijn idee met betrekking tot de #Toekomststoel. Op dit moment wordt druk gewerkt in het TechniekHuis in Nieuwkoop aan het winnende ontwerp van Annet Tersteegs #Toekomststoel die de Slootkunstorganisatie wil aanbieden aan de gemeenteraad van Nieuwkoop tijdens de Nieuwjaarsreceptie op maandag 3 januari.