Timmerbedrijf van Ankeren helpt Jumbo Nieuwkoop uit de brand

timmerbedrijf van ankeren jumbo nieuwkoop

Foto: Een bedankje voor Timmerbedrijf van Ankeren van Jumbo Nieuwkoop, na te zijn geholpen. © Jumbo Nieuwkoop, Facebook

Bijna kon Jumbo Nieuwkoop vanmorgen niet openen: het slot van het kassakantoor bleek kapot te zijn, waardoor medewerkers niet bij de kassalades konden. De supermarkt uit Nieuwkoop besloot timmerbedrijf Van Ankeren in te schakelen: binnen 3 minuten was de deur open en kon Jumbo Nieuwkoop direct openen.

Vanmorgen om 7.10 uur ontdekten medewerkers van Jumbo Nieuwkoop dat het slot van het kassakantoor kapot was. Na te hebben gebeld met Arjan van Ankeren – eigenaar van het timmerbedrijf uit Nieuwkoop – waren medewerkers van Van Ankeren binnen 5 minuten ter plaatse. Na de deur te hebben geforceerd, kon de Nieuwkoopse supermarkt alsnog om 7.33 uur openen.

Lees ook: Landelijke storing Max Verstappen spaarkaarten Jumbo weer verholpen

Na de deur te hebben geforceerd zijn er direct spullen gehaald om alles te herstellen en weer werkend te krijgen. Jumbo Nieuwkoop spreekt van een ‘SUPER Service’ en bedankt het Nieuwkoopse timmerbedrijf openbaar op social media: “Timmerbedrijf van Ankeren BEDANKT en geniet met jullie collega’s lekker van de taart en koek bij de koffie!”, aldus Jumbo Nieuwkoop op Facebook.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?