Idem en Dito met de cheque van de jaarlijkse Jumbo sponsoractie. ©Facebook Jumbo Nieuwkoop

Dorpsboerderij Nieuwkoop kon in de laatste maanden van 2021 rekenen op flink wat financiële steun.

©Facebook Dorpsboerderij Nieuwkoop

Met de jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop werden honderden euro’s opgehaald voor Nieuwkoopse verenigingen en stichtingen. Nummer 1 was Dorpsboerderij Nieuwkoop. Idem & Dito namen de cheque van 1239,20 euro in ontvangst.

Ook was er een flessenbonnenactie bij de Jumbo die 433,65 euro heeft opgebracht voor de Dorpsboerderij. “Hiervan hopen wij zo snel mogelijk nestkastjes voor onze eekhoorntjes te kunnen plaatsen,” laten Idem en Dito via de Facebookpagina van de boerderij weten.

Handjes nodig

Handjes kan de boerderij nog wel steeds heel goed gebruiken. Met spoed wordt gezocht naar mensen vanaf 18 jaar die één of twee keer per maand willen meedraaien in een roulatieschema op zaterdag. “Je werkt een dagdeel van 9:30 tot 12:30 uur of van 12:30 tot 16:00 uur. In dit dagdeel voer je samen met andere vrijwilligers de dieren en doe je de dagtaken die op het rooster staan, zoals mesten, schoonmaken en dieren knuffelen. Je kunt er wel een beetje vies van worden. Ben je gek op en met dieren, ben je betrouwbaar en zelfstandig en kun jij een VOG overleggen, neem dan contact op via info@dorpsboerderijnieuwkoop.nl of stuur een bericht naar 06-83255563.