Noorden, 21 september 2022 – Op woensdag 28 september heropent Coop Noorden aan de Simon van Capelweg 153 in Noorden na een grondige verbouwing als PLUS Vandaag Noorden. Het is de eerste PLUS-supermarkt van Nederland die opent als PLUS Vandaag: de complete supermarkt voor vandaag en morgen. De volledig verbouwde winkel is met een focus op ontbijt, lunch en maaltijden voor tussendoor én alle dagelijkse boodschappen helemaal gericht op de consument van vandaag. 

De supermarkt voor vandaag en morgen

Met het nieuw formuleconcept ‘PLUS Vandaag’ speelt PLUS Noorden in op de groeiende consumentenbehoefte aan boodschappen voor vandaag en morgen. De winkel heeft een compleet assortiment producten met een focus op de dagelijkse boodschappen. Alles binnen de winkel draait om snelheid, service en gemak. Ook voor versgebakken broodjes, salades en sappen kunnen klanten bij de supermarkt terecht. 

Duurzaam, modern én een divers versassortiment

De supermarkt is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-winkel niet. Ondernemer Tim Brouwer, die de supermarkt runt met compagnon William Hanoeman, vertelt: De winkel is van boven tot onder verbouwd. Het is een compleet nieuwe winkel met een ruimere uitstraling en een ruim versassortiment. Er is ook een zelfscankassa’s waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en afrekenen. De winkel is een stuk duurzamer dankzij onder andere nieuwe koelingen en een warmte-terugwininstallatie. Wat niet is veranderd? De kwaliteit en de vertrouwde gezichten die de klant van ons gewend is.”

Assortiment met aandacht voor goed eten 

Ambachtelijk en vers staan bij PLUS Vandaag Noorden centraal. Ook is het aanbod biologische en Fairtrade-producten groot. De ruime broodafdeling heeft een prominente plek in de winkel en op de groenteafdeling vinden klanten een uitgebreid assortiment groenten en fruit. Verder mogen klanten rekenen op alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn. Zo zorgt de winkel voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.

Opening

Op de feestelijke openingsdag – woensdag 28 september om 9:00 uur – heet de supermarkt iedereen van harte welkom om te komen kijken. De eerste 200 klanten krijgen een slagroomtaart cadeau, én er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Ook in de weken erna gelden er nog feestelijke openingsacties en -activiteiten.