Op donderdag 30 december zijn de Monopoly Nieuwkoop spellen binnengekomen. Ze kunnen afgehaald worden bij Jumbo

Slecht nieuws voor klanten van Jumbo Nieuwkoop die sparen voor het Monopoly Nieuwkoop bordspel. De spellen zullen niet meer voor kerst in de winkel geleverd worden. Dit laat de Nieuwkoopse supermarkt vandaag weten via Facebook.

“We hebben zojuist (opnieuw) slecht nieuws gehad van de leverancier. De Monopolyspellen zullen niet voor de kerst bij ons in de winkel geleverd worden”, is te lezen in het bericht op de Facebookpagina van Nieuwkoop. In een persoonlijke memo laat Bas Bobeldijk weten er alles aan gedaan te hebben om de bordspellen op tijd geleverd te krijgen.

ZIE OOK: Sparen voor Monopoly Nieuwkoop bij Jumbo

“We houden dagelijks contact met de leverancier, maar als gevolg van grondstoftekorten, mede vanwege aanvoerproblemen, is het de leverancier niet gelukt het spel tijdig te produceren en te leveren”, aldus Bobeldijk. Wees niet bang dat je voor niets hebt gespaard, de spellen worden sowieso geleverd. Echter is de verwachte levertijd pas in januari. Klanten die het spel speciaal hebben aangeschaft als kerstcadeau en nu van de koop af willen zien, kunnen zonder problemen hun geld terugkrijgen.