Tentfeest Nieuwkoop is terug, en hoe!!!

tentfeest nieuwkoop

Tentfeest Nieuwkoop is terug, en hoe!!!

Op dinsdag 14 september is vanuit het ministerie duidelijk geworden dat onder de nieuwe maatregelen het Tentfeest Nieuwkoop officieel door kan gaan. Na het succes van 2019 zal het dus ook dit jaar in het laatste weekend van oktober losbarsten in Nieuwkoop.

Het leukste tentfeefst van Nieuwkoop en omstreken is terug. Een mix van Clubnight, Oktoberfest en Tribute Bands vullen het programma van het laatste weekend in oktober.

Voor iedereen

Drie dagen lang alleen maar leuke acts, deejay’s en bandjes voor een breed publiek. Van redelijk up-tempo, via de Duitse gezelligheid naar een mooie afsluitende familiedag met tributebands, aan iedereen is gedacht.

Dat iedereen zin heeft in een feestje blijkt uit de kaartverkoop. De Clubnight op vrijdag 29 oktober en het Oktoberfest op zaterdag 30 oktober zijn al uitverkocht, maar voor de zondag zijn nog kaarten beschikbaar. Anders dan in 2019 heeft Tentfeest Nieuwkoop namelijk een extra dag toegevoegd aan zijn weekend: De Tribute Bands. Op deze zondag 31 oktober staan DJ Johan, Neil Daimond & Abba klaar om de leukste Tribute nummers te spelen. Deze zondag wil je niet missen. Kaarten zijn te koop via deze link.

Data: 29 – 30 – 31 oktober

Locatie: Aarlanderveenseweg 1, 2421LH Nieuwkoop


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?