SV Nieuwkoop bakt voor clubkas

Sportvereniging Nieuwkoop roept haar leden op te gaan bakken. Met Heel SV Nieuwkoop bakt dat zij komend weekend organiseert, wil de vereniging de clubkas een extraatje geven.

Aan leden die gaan bakken, vraagt SV Nieuwkoop: “Maak een foto van je bakkunsten en stuur deze via WhatsApp naar Rick Sinnige (06-37377405). Hij plaatst deze foto op de Facebookpagina van SV Nieuwkoop, waarna er 24 uur lang geboden kan worden op jouw baksel. Het hoogste bod wint uiteindelijk de taart en het geld dat het oplevert komt ten goede aan onze club.”

Duo-voorzitter Adri Balvert staat al in de keuken om voorbereidingen voor zijn bakkunsten te treffen. Duo-voorzitter Mark Cornelissen trapt zaterdag 20 februari af en bakt zelfs twee taarten. De allereerste taart biedt SV Nieuwkoop aan, aan de mannen van de Groen & Boenploeg die ondanks de impact die corona heeft toch zijn blijven doorgaan met bijhouden en verbeteren van de accommodatie van de club. “Je bod op deze taart kun je al doen onder de aankondiging op ons Facebookkanaal. Deze kavel sluit zaterdag om 10:00 uur. De taart wordt later op de ochtend bij de hoogste bieder afgeleverd.”

De andere taart zal (net als die van de overige bakkers) aan de hoogste bieder worden verkocht. De taarten worden thuisbezorgd door de bakkers. Wel moet de bieder in het Groene Hart wonen. Het betaalverzoek volgt vanuit de club.

www.svnieuwkoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?