Nieuwkoop / Ter Aar, het gratis sportspreekuur bij ProMove, bewegen en gezondheid, in Nieuwkoop, voorziet duidelijk in een behoefte. 

Het spreekuur wordt  gehouden, op afspraak, op de dinsdagavond van 18 – 19 uur in de praktijk aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop. LET OP: het is dus noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit om eventuele drukte of teleurstelling te voorkomen. Heeft u een afspraak staan dan zullen sportfysiotherapeut Mark de Vos of sportfysiotherapeut  Kim van der Pijl klaarstaan voor een beoordeling.  

Voor wie is het sportspreekuur?

Het sportspreekuur is geschikt voor sporters met een recent opgelopen blessure als voor meer chronische klachten die maar niet over gaan. Bij acute blessures is het zinvol om te weten wat er aan de hand is , hoe lang het gaat duren en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Daarnaast is het sportspreekuur ook geschikt bij langdurige of chronische blessures. Hierbij is het zinvol om uit te zoeken waardoor het probleem niet over gaat of terug blijft komen. In het laatste geval wordt er vaak samengewerkt met de manueel therapeut binnen het centrum. 

De Sportfysiotherapeuten Kim van der Pijl en Mark de Vos hebben, naast hun eigen ervaring als sporter, ruime ervaring in de behandeling en begeleiding van sporters. Ze zijn specialisten in het begeleiden van sporters met blessures terug naar hun normale wedstrijdniveau.   

Daarnaast hebben de sportfysiotherapeuten “korte lijnen” met de huisartsen en verschillende specialisten in de regio en dat maakt dat sporters, indien nodig,  soms eerder bij de specialist terecht kunnen. Uiteraard geldt dit met name bij de wat ernstiger blessures. 

Dus heeft u een sportblessure? Blijf er niet mee doorlopen maar vraag advies en maak een afspraak bij ProMove, bewegen & gezondheid. Bel in Nieuwkoop 0172-575261 of Ter Aar 0172-603195, stuur een mail naar info@promove.nu of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Meer informatie vindt u ook op www.promove.nu