Sportkantines en sporthallen weer geopend in Nieuwkoop

horeca sporthallen weer geopend

Goed nieuws voor sporters bij sportverenigingen en sportscholen in Nieuwkoop: de horeca mag sinds 1 juli weer geopend worden. Ook sporthallen zijn weer geopend: zo zijn onder andere De Vlinder in Ter Aar en De Steupel in Nieuwkoop weer te gebruiken als sportlocatie. De gemeente heeft speciaal voor verenigingen en sportscholen posters gemaakt die zij kunnen gebruiken in de kantine. Op deze posters staan de algemene regels voor kantines beschreven.

Guus Elkhuizen, wethouder sport, laat weten blij te zijn en kijkt uit naar de komende zomer: “Sporten is belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is het samenzijn na het sporten. Daarnaast is de kantine een belangrijke bron van inkomsten voor onze verenigingen. Natuurlijk zijn er coronaregels waar we ons aan moeten houden, maar dat gaat vast lukken. Laten we er met elkaar alsnog een gezellige sportzomer van maken!”, aldus Elkhuizen.

ZIE OOK

SV Nieuwkoop houdt uitverkoop: van koude kratten bier tot sportdranken

Om gebruik te maken van de sporthallen kan er contact opgenomen worden met desbetreffende beheerder. Het gaat om de volgende sporthallen in de gemeente Nieuwkoop: De Ringkant, De Vlinder, De Vlijt, De Steupel. 

Poster
Speciaal voor verenigingen en sportscholen heeft de gemeente Nieuwkoop posters beschikbaar gesteld. Deze posters zijn voorzien van de algemene regels voor kantines. Zo wordt er bijvoorbeeld met symbolen aangegeven dat handen wassen bij binnenkomst verplicht is, evenals het volgen van looproutes. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?