Eigenaren Roger Gouders en Susan Admiraal zijn trots dat ze na 3 turbulente jaren nog steeds zo’n mooie fitness club hebben staan.  

Vlak na de opening in november 2019 moesten ze de deuren alweer sluiten door de 1e lockdown. Niet de makkelijkste periode om een bedrijf te starten. Maar ondanks de moeilijke tijd, de steeds zwaarder wordende maatregelen en stijgende kosten, bleven ze toch geloven in dit  fitnessconcept. 

Persoonlijke aandacht en beleving 

De club onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht en beleving die ze bieden. Ze kennen (bijna) iedereen bij naam en hebben oprechte aandacht voor je. Iedereen is welkom.  

“Het mooiste compliment wat we krijgen is als mensen wat huiverig binnen komen en bij het weggaan zeggen dat ze zich zo op hun gemak voelen in onze club en het zelfs leuk zijn gaan vinden om te sporten!”. 

Bij Anytime Fitness kun je met begeleiding van de coaches werken aan je gezondheid en vitaliteit. Daarnaast wordt er altijd met veel plezier in kleinschalige groepslessen gewerkt. Verder heb je ook nog de flexibiliteit om te sporten wanneer je wilt want de club is 365 dagen per jaar geopend van 7.00-23.00. En ben je lid bij een Anytime Fitness club dan kun je ook nog eens overal ter wereld terecht bij andere AF clubs met je speciale toegangssleutel!  

Gratis kennismaken met Anytime Fitness  

Zou je Anytime Fitness Ter Aar wel eens gratis en vrijblijvend willen proberen? Vraag dan nu een 7-dagen pas aan! Met deze pas kun je Anytime Fitness een hele week gratis proberen en kun je komen sporten zo vaak als je wilt! En als je je in de maanden december of januari inschrijft krijg je de eerste maand helemaal gratis! 

Voor meer informatie; mail naar teraar@anytimefitness.nl of kijk op www.afteraar.nl