Vandaag is ook Sportcentrum Nieuwkoop begonnen met het aanbieden van trainingsmogelijkheden én groepslessen voor buiten. Van de trainingsmogelijkheden kunnen ook mensen die geen lid zijn van het sportcentrum gebruik maken.

“In overleg met de gemeente hebben we mogelijkheden gekregen voor het opstarten van trainingen en groepslessen voor jongvolwassenen tot 27 jaar”, laat Muriël Luijben van Sportcentrum Nieuwkoop weten. “En we mogen ook weer buiten ‘stations’ maken die gehuurd kunnen worden om te trainen, een mogelijkheid die voor alle leeftijden geldt.”

Het sportcentrum begint met een rooster om te kunnen trainen bij een eigen station op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend van 9:00 tot
11:00 uur. En op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur. Voor de trainingsstations is een bankje met losse gewichten of een plekje op het powerrack met barbell en diverse gewichten te reserveren. De trainingsstations zijn 5 euro per persoon voor een half uur. Het gebruik van het station is maximaal voor één persoon.

Groepslessen

Groepslessen voor leden tot 27 jaar zijn op maandag en woensdag van 19:00 tot 19:45 uur. “En we gaan op maandag en woensdag een training geven in groepslesverband voor jongvolwassenen tot 27 jaar. De les op maandag is een Total Body HIIT en op woensdag een gewone Total Body les. Deze lessen kosten 5 euro per les en duren 45 minuten.”

Bij slecht weer kan de buitentraining niet doorgaan. “Uiteraard kunnen de mensen hun reservering dan kosteloos opnieuw inplannen. Er kan tot
uiterlijk 1 uur van tevoren gereserveerd worden, zodat de instructeur de juiste voorbereidingen kan treffen voor het station of de les.

Meer informatie en uitleg over het reserveren, is op te vragen via info@sportcentrumnieuwkoop.nl.