Na het spetterende, uitverkochte concert van vorig jaar is Vocaal Vrouwenensemble L’Amuze op 4 november terug in Kaleidoskoop! Het thema is dit keer Songfestival! We zijn keihard aan het repeteren op alle mooie nummers uit binnen- en buitenland en hebben er enorm veel zin in. 

In de middag starten we met een Sonfestival-Sing-along, waarbij we samen gaan zingen met doelgroepen in onze regio die door privé- of financiële omstandigheden niet naar het theater kunnen gaan. Ben jij of ken jij iemand die daar echt bij moet zijn? Neem dan contact op met L’Amuze via onze pagina’s op de sociale media; er zijn nog gratis plaatsen beschikbaar voor onze Sing-along.

Tijdens ons concert in de avond zingen we vierstemmig zoals je van ons gewend bent en we hebben dit keer ook meerdere solisten. Het programma is anders dan tijdens de Sing-along en bestaat uit bekende songfestival hits zoals Arcade, Ding a Dong en Waterloo. Begeleid door onze top dirigente Armida, professionele pianist Allison en het swingende combo gaan we er een echt Songfestival-feest van maken! We hebben vlaggetjes van alle deelnemende landen en aan het eind van het concert kies jij als publiek de winnaar van ons Songfestival. Kaartjes voor ons concert zijn nog verkrijgbaar bij Kaleidoskoop: 
www.theater-kaleidoskoop.nl/events/theater-vocaal-vrouwenensemble-lamuze-met-het-songfestival