Snuffelen op afspraak bij mijnTafel Nieuwkoop

Inge Blans in haar zo geliefde winkel. ©Facebook MijnTafel Nieuwkoop

Inge Blans is in augustus 2019 met mijnTafel in Nieuwkoop begonnen. Bij mijnTafel kunnen particulieren, creatievelingen en ondernemers een tafel huren om hun nieuwe of tweede kans spullen te verkopen. Voordat corona toesloeg, kon ook een kopje koffie met wat lekkers genuttigd worden en waren workshops te volgen. Snuffelen kan sinds een paar weken op afspraak.

Het winkelen op afspraak dat sinds kort is toegestaan, zorgt voor meer klandizie. En dat kan Blans zeker gebruiken, aangezien ze, wat steun vanuit de overheid betreft, tussen wal en schip valt. Helaas is het maken van een afspraak een drempel gebleken. Terwijl een afspraak maken snel geregeld is; een appje sturen of even bellen naar 06-17837319 is genoeg. Er mogen acht mensen tegelijk in de winkel die de tijd krijgen om rond te kijken.

Bij mijnTafel, een zelfbedieningsvrijmarkt naar Fins concept, worden allerhande spullen verkocht. Prullaria en woonaccessoires, maar ook kleding en schoenen (voor dames, heren en kinderen), sieraden, boeken, tassen, riemen, seizoensartikelen, spreukenbordjes, ansichtkaarten, kleine meubels, brei- en haakgarens, cd’s en elpees en nog veel meer. mijnTafel Nieuwkoop is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur.

©Facebook MijnTafel Nieuwkoop
©Facebook MijnTafel Nieuwkoop

Facebook: MijnTafel Nieuwkoop
Instagram: mijntafelnieuwkoop


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?