Woensdag 12 september gaat de jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop van start. Dit jaar zijn er maar liefst 85 verenigingen aangemeld. Klanten van de Jumbo krijgen bij elke 15 euro en bij geselecteerde actieproducten een sponsorvoucher met een maximale waarde van € 25,-.

De sponsorvoucher voor de jaarlijkse sponsoractie kunnen klanten activeren, waarna ze het bedrag kunnen doneren aan een deelnemende vereniging naar keuze. De waarde van de sponsorvoucher varieert van € 0,10 tot maximaal € 25,-.

Lees ook: Inloopavond bij Jumbo voor nieuwe hulpkrachten

Diverse lokale verenigingen laten onder andere op Facebook weten aan hun leden en fans deel te nemen. Zo is in een bericht van S.V. Aarlanderveen te lezen dat zij het sponsorgeld willen gebruiken voor vervanging van divers voetbalmateriaal: Wij willen dat al onze teams optimaal en met veel plezier kunnen trainen en spelen. Hier zijn goede doeltjes, netten, ballen, pionnen, hesjes, watertassen, drinkflessen e.d. voor nodig.

De jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop loopt van 12 september tot en met 16 oktober. De sponsorvouchers kunnen geactiveerd worden tot 28 oktober.