Beeld: Opvallende tape op de vloer rondom sportapparaten. © Robey’s Gym

Robey’s Gym opent haar deuren weer: vanaf 1 juli mogen sportscholen in Nederland namelijk weer sporters ontvangen. Robey’s Gym laat weten dat alles klaar is om open te gaan: op foto’s is te zien dat er looproutes met tape op de grond gemaakt zijn, evenals speciale vakken bij sporttoestellen om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

“Alles klaar om morgen weer open te gaan ! Wij hebben er zin in! Reserveer snel via de app en we zien je weer gauw in de les, op de EGym of in de fitness!”, meldt de Nieuwkoopse sportschool enthousiast. 

ZIE OOK

Robey’s Gym: ‘Nogmaals bedankt voor jullie geduld’

Op de vloer van de sportschool is met opvallende tape een looproute aangebracht. Ook zijn er bij groepslessen stippen op de grond geplaatst: hierdoor kunnen sporters voldoende afstand houden. Bij verschillende sporttoestellen is een gebied eromheen afgebakend met dezelfde tape als de looproute: ook hierdoor kan de anderhalve meter afstand netjes aangehouden worden.

Sportivity
Sinds de coronacrisis maakt Robey’s Gym gebruik van de Sportivity app voor het reserveren van lessen. Eerder liet de sportschool weten deze app te blijven gebruiken.

ZIE OOK

Online groepslessen van Robey’s Gym razend populair