Recreatief volleyballen kan ook bij Nieuwveense tak van Waterlanders

De recreanten van de Nieuwveense tak van de Waterlanders. ©VV Waterlanders

Volleybalvereniging Waterlanders heeft ruim veertig recreanten die het leuk vinden om samen een gezellig potje te volleyballen. De recreantengroep in Nieuwveen verwelkomt heel graag nieuwe leden. Welke enthousiastelingen sluiten zich op maandagavond aan bij deze leuke groep?

 De groep in Nieuwveen bestaat uit veertien personen in de leeftijd van 40 tot 65 jaar die volleyballen voor de gezelligheid, het weer willen oppakken of vroeger competitie hebben gespeeld en nu niet meer ieder weekend een wedstrijd willen spelen. Kortom, de recreanten bij Waterlanders zijn volleyballiefhebbers die zelf bepalen hoe vaak en fanatiek ze komen trainen.

Keertje kijken

Lijkt het jou leuk om te volleyballen bij de recreanten van Waterlanders in Nieuwveen? Kom dan eens langs en ervaar de gezelligheid. In De Ringkant in Nieuwveen wordt getraind op maandag van 19:45 tot 21:15 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om samen een drankje te drinken. Nieuwe leden mogen twee keer gratis meetrainen. Informatie is op te vragen via technischecommissie@waterlanders.nl of kijk op:

www.waterlanders.nl


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?