Het pand waar de Rabobank een contactpunt opent. ©Suzan Aantjes

Rabobank Groene Hart Noord opent per 1 juli een contactpunt aan de Kolfbaan 42 in Nieuwkoop. De vestiging op het Kennedyplein 5 was door de coronacrisis al gesloten, maar sluit nu definitief haar deuren.

Het contactpunt aan de Kolfbaan opent voor klanten die, op afspraak, advies willen over hun vermogen. Klanten kunnen er niet terecht voor dagelijkse bankzaken. Het Rabobank-kantoor in Alphen aan den Rijn, op het Stadhuisplein, blijft wel open voor dagelijkse bankzaken en advies op afspraak.

De reden van de sluiting van steeds meer Rabo kantoren is dat het bezoek aan de kantoren sterk is teruggelopen. Deels doordat  steeds meer klanten hun bankzaken online regelen. De coronacrisis heeft deze ontwikkeling verder versneld.

Mobiele Bankservice

Voor klanten die niet in staat zijn online te bankieren of de kantoren te bezoeken, is er de Mobiele Bankservice. Een mobiele medewerker bezoekt de klant in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, een ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. De medewerker helpt klanten bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of geeft uitleg over het online regelen van bankzaken. De Mobiele Bankservice is weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Geldautomaten: www.locatiewijzer.geldmaat.nl

www.rabobank.nl/groenehartnoord