Eensgezind verzorgt wekelijks muzieklessen in drums, fluit, piano, saxofoon en koperblaasinstrumenten. ©Muziekvereniging Eensgezind

De laatste periode voor de zomervakantie is een goed moment om een muziekinstrument uit te proberen. Nu de muziekscholen weer open zijn, biedt muziekvereniging Eensgezind uit Nieuwkoop proeflessen aan op verschillende instrumenten.

Eensgezind vindt het belangrijk dat iedereen met elkaar muziek kan maken. “Een muziekinstrument leer je spelen onder professionele begeleiding van onze betrokken docenten. Met hun passie voor muziek begeleiden zij kinderen, jongeren en volwassenen waarbij wordt ingespeeld op ieders wensen, tempo en niveau.”

Muziekvereniging Eensgezind wil dat muziekles voor iedereen toegankelijk is. De instrumenten die de leerlingen van Eensgezind in bruikleen krijgen, zijn van topkwaliteit en tegen een zeer laag tarief te huren. Er zijn wekelijks muzieklessen in drums, fluit, piano, saxofoon en koperblaasinstrumenten. “Het is mogelijk om nú een proefles te boeken en in september je eerste stappen in een muzikale carrière te zetten.”

Muzikale Oriëntatie

Niet iedereen weet direct welk instrument het best bij hem of haar past. Hiervoor organiseert Muziekvereniging Eensgezind in september een ‘Muzikale Oriëntatie’. Kijk op de website voor meer informatie over de lessen en de lestijden:

www.eensgezind.nl