Prikbus ook in Nieuwkoop

Vanaf 14 september kan je iedere dinsdag en donderdag in Nieuwkoop en Nieuwveen zonder afspraak een eerste vaccinatie halen in de prikbus van de GGD Hollands Midden.

Iedereen die 12 jaar of ouder is, kan tussen 14.00 en 17.00 uur het Pfizer-vaccin ontvangen. De prikbus staat elke dinsdag naast het CJG, De Verbinding 1 in Nieuwkoop en elke donderdag bij het gemeentehuis in Nieuwveen, Teylersplein 1. Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen. Er is altijd een GGD medewerker aanwezig die graag informatie geeft en al jouw vragen beantwoordt.

In de GGD-prikbus ben je welkom voor de eerste prik. Daar wordt meteen een afspraak gemaakt voor de tweede prik. Heb je de eerste prik ergens anders gehad? Dan kan je de tweede prik in de bus krijgen., als je al elders een afspraak hebt voor de 2e is het netjes om die dan af te zeggen. De prikbus is een samenwerking tussen de gemeente Nieuwkoop en de GGD Hollands Midden. Zij willen op deze manier het vaccineren makkelijker en laagdrempeliger maken.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?