Vanaf links: Voorzitter Theo Agterof met winnaar Tjeerd Landman, het werk van nummer 2, Sonja Brussen, en Herman den Beer die de derde prijs in ontvangst neemt voor Jeanne Johns. ©Haagse Schooldag

In september is de Haagse Schooldag gehouden in Nieuwkoop. Zondag 21 november was de prijsuitreiking bij Galerie Rijlaarsdam in Nieuwkoop waar de werken 2,5 maand te bezichtigen waren.

“Iemand die een gouden kalf wint, is niet zo blij als ik – Tjeerd Landman

De eerste prijs, een geldprijs van 1.000 euro, beschikbaar gesteld door de gemeente Nieuwkoop, werd gewonnen door Tjeerd Landman. De prijs werd uitgereikt door Loeki Rijlaarsdam en
voorzitter van de Haagse Schooldag, Theo Agterof, omdat wethouder Antoinette Ingwersen wegens ziekte afwezig was. Tjeerd Landman was ongelooflijk blij met de prijs.

De twee overige prijzen gingen naar Sonja Brussen, die wegens omstandigheden helaas ook niet aanwezig kon zijn.  En naar de Noordense Jeanne Johns, die momenteel in Amerika verblijft. Haar man Herman den Beer vertegenwoordigde haar.

Expo naar Pulchri Studio

De Haagse Schooldag expositie verhuist nu naar Den Haag. Daar zijn de werken van 4 tot en met 30 december te bezichtigen in de Pulchri Studio aan de Lange Voorhout 15.

LEES OOK:
Opening Winter Art Expo bij Hoeve Rijlaarsdam