Pluto Voetbaldagen in gemeente Nieuwkoop

Plutosport en Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek verzorgen volgende week de ‘Pluto Voetbaldagen’. Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen. Het evenement is drie keer, zodat er voor elk kind een geschikte datum tussen zit.

De Pluto Voetbaldagen zijn voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Lid zijn van één van de verenigingen waar de voetbaldagen gehouden worden, is niet nodig. Onder leiding van ervaren trainers zijn er twee dagen op rij spellen op de stormbaan, ga je spikeballen, unihockeyen en als klap op de vuurpijl sluit je af met de verassende Plutoshaker, waar alles samenkomt.

De kosten voor dit tweedaagse voetbalspektakel bedragen 60 euro. Dit is inclusief een compleet tenue, een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast worden de kinderen twee dagen lang van 9:30 tot 15:30 uur constant beziggehouden met leerzame en leuke spellen.

De data van de Pluto Voetbaldagen:

  • 12 augustus bij SV Zevenhoven en 13 augustus bij SV Nicolaas Boys in Nieuwveen
  • 16 augustus bij SV Nieuwkoop en 17 augustus bij NSV‘46 in Noorden
  • 19 augustus en 20 augustus bij RKSV Altior in Langeraar.

Aanmelden doe je via deze link.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?