Nieuwkoop/Ter Aar, Zowel in Nieuwkoop als in Ter Aar zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van FysioSport. Zo zijn er specifieke trainingsgroepen voor neurologische patiënten, wandel en hardloopgroepen, groepen speciaal voor senioren en Pilates lessen.  

FysioSport is een veilige vorm van fitness onder leiding van de fysiotherapeut, dé specialist in beweging. Het FysioSporten is gericht op verbeteren van spierkracht, conditie en lenigheid en bijzonder geschikt als u aarzelingen heeft bij de gewone sportschool omdat u bijvoorbeeld onzeker bent of bepaalde oefeningen voor u wel geschikt zijn. De fysiotherapeut heeft kennis van allerlei aandoeningen en kan u het beste adviseren hoe daarmee om te gaan bij het sporten. 

De Pilates training is vooral gericht op de rompspieren en wordt daarom ook wel Core Stability training genoemd. Een uurtje werken aan de buik- rug- en bilspieren zorgt voor meer stabiliteit van het lichaam, een kleinere kans op vervelende rugklachten, het verbetert de houding en daardoor ziet u er beter uit en voelt u zich beter.  

Er zijn diverse Pilateslessen in het aanbod van ProMove, bewegen & gezondheid en in verband met de drukte in deze lessen zal er met ingang van februari  een nieuwe Pilatesles bijkomen op de dinsdagmiddag van 16:30-17:30 op de Nieuwveenseweg.  

Wilt u meer weten of eventueel deelnemen  aan de FysioSport of over de Pilates? Neem dan contact op met ProMove, bewegen & gezondheid. Bel in Nieuwkoop 0172-575261 of Ter Aar 0172-603195, stuur een mail naar info@promove.nu of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Meer informatie vindt u ook op www.promove.nu