Wij zijn Peter en Ruud doen dit jaar mee aan de Noordkaapchallenge. Wij rijden voor een goed doel namelijk de Hospicegroep Nieuwkoop – Alphen a/d Rijn. 

De Hospicegroep biedt vrijwillige, aanvullende zorg in de laatste levensfase. Waar mogelijk thuis, maar ook, indien gewenst, in één van beide Hospice woningen. Met persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg geven zij de mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte om afscheid te nemen, in een vertrouwde omgeving en op hun eigen manier. 

Voor dit doel gaan wij rijden! 

Nu iets over de Noordkaapchallenge. Wij doen mee als team “Jong-Timers Team 119” . Deze roadtrip is de ultieme charity trip naar het noordelijkste spot van Europa. We kruisen de arctic circle en gaan op jacht naar het magische Noorderlicht. Dit allemaal onder soms barre omstandigheden. We gaan rijden met een Subaru Forester. 

De start zal zijn op 9 december in Amsterdam en als het goed is finishen we op 21 December. U kunt ons volgen op Instagram @noordkaapcallenge2022. 
Wil je meer weten over de Noordkaapchallange of ons sponsoren? Check dan de website: www.noordkaapchallenge.com

 Goed om te weten voor het sponsoren: wij zijn team 119. Uw bijdrage gaat voor 100% naar de Hospicegroep. Alvast bedankt!’


Namens de Nieuwkoper wensen wij Peter en Ruud veel succes met de challange!