Paastrainingen bij Zwemvereniging De Plas

De jeugd traint bij Strand Zomer. Op de foto spelen ze een spel waarbij ze een ei overgooien dat niet stuk mag. ©ZV De Plas

Sinds enkele weken geven de trainers van Zwemvereniging De Plas uit Nieuwkoop (buiten)trainingen. De leden zijn in twee groepen verdeeld. Tot 18 jaar en van 18 tot 27 jaar. Vrijdag en zaterdag verzorgden de trainers paastrainingen.

De eerste groep heeft twee keer in de week training, de oudste groep één keer. Door de maatregelen kunnen de zwemmers en waterpoloërs nog steeds niet in het zwembad terecht. De trainers worden dan ook flink uitgedaagd om een leuke training te maken op het land en in de buitenlucht. Dat lukt prima.

Omdat de Nieuwkoopse zwemvereniging geen vaste trainingslocatie heeft nu het zwembad dicht is, worden de trainingen op pop-up locaties in het dorp gegeven. Zaterdag was de jeugdgroep bij Strand Zomer om daar een fikse paastraining af te leggen. De trainers hadden diverse spellen bedacht met verschillende paasthema’s. Het was gezellig en sportief. Zo zijn de leden in ieder geval op conditie zodra het zwembad voor hen open mag.

De groep 18 tot 27 jaar in training. ©ZV De Plas

De oudere groep van De Plas had vrijdagavond 2 april zijn trainingsveld bij het evenemententerrein aan de Churchilllaan opgezet. Daar speelden zij een uurtje flagfootball. En ook daar spatte de energie en het plezier ervan af.

Komende weken zijn de De Plas zwemmers op diverse locaties in het dorp Nieuwkoop te zien. Maar zodra het zwembad weer open is, kiezen zij zeker het ruime sop.

www.zvdeplas.nl


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?