Ook dit jaar wordt Oranjeweek ‘t Reghthuysplein weer groots gevierd in Nieuwkoop. Zes dagen lang worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud: van een Qmusic party tot koppeldarten. De activiteiten vinden plaats tussen 21 t/m 27 april 2019, de week van Koningsdag.

Op 21 april wordt de Oranjeweek afgetrapt met Qmusic The Party Paaseditie op ‘t Reghthuysplein. Er wordt vanaf 21.00 uur muziek gedraaid van ‘toen en nu’ en er is een uur lang foute muziek. Om toegang te krijgen is een entreebewijs nodig die te koop is in de voorverkoop voor € 10,- p.s. en aan de deur voor € 15,- p.s.

Lees ook: Jumbo Nieuwkoop organiseert Seniorenbingo in Kaleidoskoop

Verderop in de week is er een dansfestijn, wordt er een bingo georganiseerd met mooie prijzen en er een speciale kindermiddag. Ook kunnen koppels zich weer opgeven voor spannende dartwedstrijd. Net als vorig jaar is er ook weer een braderie, die ‘s avonds afgesloten wordt met live optredens van de bands Fuel en The Incredible Machine.

De Oranjeweek wordt afgesloten op Koningsdag. Met optredens van Marco de Hollander, DJ Johan en Helemaal Top belooft het weer een groot spektakel te worden. De gehele agenda van Oranjeweek ‘t Reghthuysplein is hieronder te zien.

agenda oranjeweek 't reghthuysplein

Beeld: Oranjeweek ‘t Reghthuysplein