De MKB-deal ‘Boost Your Digital Business’ is een programma dat ondernemers in de Rijn- en Veenstreek stimuleert om aan de slag te gaan met digitalisering en door te groeien naar de toekomst. De start van het programma is op 10 februari.

Het programma is een initiatief van de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, de ondernemersverenigingen VOA, VON, OVKB, de Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA) en VNO-NCW West en wordt uitgevoerd met steun van de provincie Zuid-Holland.

LEES OOK:
Boost your Business openingsevenement verplaatst naar februari

Het digitale (live) evenement op 10 februari is de start van een programma dat jouw bedrijf kan helpen om verder te digitaliseren. Tijdens het evenement krijg je meer informatie over het programma, krijg je te horen welke masterclasses er op de planning staan én hoe je de digitaliseringsvoucher(s) kunt inzetten voor het digitaliseren van je onderneming. 

Aanmelden kan via www.boostyourdigitalbusiness.nl. Het evenement is van 20:00 tot 21.30 uur. Na afloop worden de eerste vouchers beschikbaar gesteld voor kijkers van dit digitale evenement.