Het openingsevenement van Boost Your Business stond gepland voor 18 november. Door de aangescherpte regels is het evenement verplaatst naar 10 februari.

Inspiratieboost voor midden en kleinbedrijf

Onder de naam ‘MKB-Deal Boost Your Business Online’ is er een unieke samenwerking tussen de provincie Zuid-Holland en de gemeenten en ondernemersverenigingen in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. Met als doel om het midden- en kleinbedrijf in de Rijnstreek te ondersteunen en een boost te geven aan de digitalisering en digitaal ondernemen bij MKB-bedrijven.

Om te inspireren en te informeren is er een openingsevenement in het Parkrestaurant Van der Valk Avifauna in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze opening is er onder andere een optreden van de Fountainheads. Hun presentatie ‘Wake-Up Call Nooit Meer Normaal’ daagt uit om dingen morgen anders te doen dan gisteren. Het evenement is erop gericht om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Er wordt een actueel overzicht gegeven over uiteenlopende trends en bewegingen, die vertaald zijn naar kansen voor de ondernemer.

Binnenkort kun je je via www.boost-your-business-online.nl (opnieuw) inschrijven voor dit evenement.

Kennis en inspiratie

Om de MKB’ers (ondernemers van het Midden- en Kleinbedrijf) in de regio van kennis en inspiratie te blijven voorzien, worden in 2022 meerdere masterclasses georganiseerd met uiteenlopende thema’s op het gebied van digitalisering. Het doel van deze bijeenkomsten is het verhogen van het digitaliseringsniveau in de breedste zin van het woord. Daarnaast is aan de masterclasses een voucherregeling gekoppeld. Via een voucher kan gespecialiseerde kennis en kunde worden ingekocht. Op die manier krijgen ondernemers advies en kunnen direct doorpakken om zo invulling te geven aan digitalisering binnen hun bedrijf. De voucherregeling start in 2022.

LEES OOK:
Gemeente en VON ondertekenen MKB-deal ‘Boost your Business online’