Dag van de Ondernemer in gemeente Nieuwkoop

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop gemeente Nieuwkoop het ondernemerschap viert en ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Wethouder Antoinette Ingwersen: “Ik heb veel waardering en bewondering voor de creativiteit en drive van de ondernemers in onze gemeente. De Dag van de Ondernemer is een mooie aanleiding om met ondernemers in gesprek te gaan en ze in het zonnetje te zetten.” Daarop ging de wethouder langs bij Het Fruitpaleis in Ter Aar, Thijs Standbouw in Ter Aar, TWI in Nieuwveen en Specialiteiten Restaurant Mandarin in Nieuwkoop.

Boost Your Business Online

Gemeente Nieuwkoop werkt onder de naam ‘MKB-Deal Boost Your Business Online’ samen met de provincie Zuid-Holland, de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem en de ondernemersverenigingen in deze drie gemeenten. Met als doel om het midden- en kleinbedrijf in de Rijnstreek te ondersteunen en een boost te geven op het gebied van digitalisering/digitaal ondernemen. Meer weten over Boost Your Business, kijk op www.boostyourdigitalbusiness.nl.

LEES OOK:
Boost your Business openingsevenement verplaatst naar februari


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?