TechniekHuis Nieuwkoop aan de Teddingtonweg op het industrieterrein in Nieuwkoop houdt zaterdag 23 april een open dag. In de net geopende TechNiChallenge is heel veel te ontdekken en te beleven.

Iedereen is welkom: buurtgenoten, ouders met kinderen, grootouders met kleinkinderen, belangstellenden en iedereen die nieuwsgierig is. Van 10:00 tot 15:00 uur bruist het van de activiteiten rondom het TechniekHuis.

Bezoekers kunnen de TechNiChallenge ervaren en kennismaken met de opdrachten in de verschillende stations. Daarnaast zijn er workshops voor kinderen. Ontdek de werking van een warmtepomp, hoor meer over zonne-energie en ervaar de voordelen van balansventilatie. Ook is het mogelijk tussen 12:00 en 14:00 uur kennis te maken met een VR bril, durf jij vanaf een hoog gebouw over die plank naar de overkant te lopen?

TechNiChallenge

De TechNiChallenge richt zich op leerlingen van de groepen 7 en 8, maar is ook geschikt voor BSO’s, scouting en andere verenigingen. In een twee uur durend programma gaan de kinderen aan de slag met innovatieve technische opdrachten om ons land te redden.

Meer informatie over de open dag en de TechNiChallenge vind je op:

www.techniekhuisnieuwkoop.nl