Ook vrijwilligers klaar voor Fietsmaatjes Nieuwkoop

Mevrouw Van der Weijden en vrijwilliger Inge Brouwer. ©Fietsmaatjes Nieuwkoop

Bijna alle vrijwilligers hebben de instructie bijgewoond en hebben ervaren hoe het is om te fietsen op de duofiets én als gast mee te rijden. Zij zijn erg enthousiast en hebben er veel zin in om met de gasten op stap te gaan.

EERDER:
Fietsmaatjes Nieuwkoop bijna van start

Maandag 19 juli was het zover; er kon gefietst worden met de duofietsen van Fietsmaatjes Nieuwkoop. Mevrouw Van der Weijden was één van de eerste gasten die samen met fietsmaatjes-vrijwilliger Inge Brouwer op pad ging. Zij genoten samen van een gezellige, mooie fietstocht.

Fietsmaatjes Nieuwkoop maakt het mogelijk dat mensen die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een ‘maatje’ op een duofiets. Samen hebben de fietsmaatjes gezellig contact, genieten van de eigen omgeving en zijn in beweging.

Wil je als gast op pad samen met een vrijwilliger of wil je je aanmelden als vrijwilliger om zo nu en dan met gasten op pad te gaan, kijk dan even op www.fietsmaatjesnieuwkoop.nl. Ook mensen die met een vriend/vriendin, vader/moeder, broer/zus die niet meer alleen kan of wil fietsen, op pad willen, kunnen op deze website kijken voor meer informatie. Of stuur een mail naar info@fietsmaatjesnieuwkoop.nl.

Nieuwsgierig?

Om een feestelijk tintje te geven aan de start van Fietsmaatjes Nieuwkoop, wil Fietsmaatjes Nieuwkoop iedereen uitnodigen op zaterdag 11 september tijdens de markt in Nieuwkoop. De fietsen zijn te bekijken en uit te proberen tussen 9:00 en 12:30 uur op het Reghthuysplein.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?