De Steupel, omgetoverd tot een turn- en freerunparadijs. © OKK

Afgelopen zaterdag 15 februari vierde OKK haar 95-jarige jubileum op bijzondere wijze: een groot turn- en freerunparadijs in De Steupel. Alle leden waren uitgenodigd voor een spetterend feest. Zo’n 130 kinderen kwamen naar het feest in de Nieuwkoopse sporthal, wat speciaal daarvoor omgetoverd was in een freerun- en turn walhalla. 

Het feest begon in de ochtend met de groep allerjongsten, tot en met groep 4. De aanwezigen konden zich uitleven op alle toestellen, maar kregen ook nog een dans aangeleerd die zij aan het einde van de ochtend opvoerden voor hun ouders. In de middag mochten de oudere leden – vanaf groep 5 – de zaal betreden. Niet alleen turnsters: ook freefrunners waren vanaf dat moment van de partij. “Freerunnen is hier in de omgeving bekend geworden door de samenwerking met Parcours Discipline en OKK”, aldus José Dijkers, bestuursvoorzitter van OKK.

Lees ook: Studenten maken boek in samenwerking met het cultuurhuis Nieuwkoop

Na afloop van het feest vond er een disco plaats onder leiding van DJ Nick. Het bestuur spreekt van een mooie afsluiter en kijkt alvast uit naar het 100-jarige bestaan.